Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Egy csokorra való fogalmazásom a férfiak és nők közötti kapcsolatokról.

Úriember létesíthet viszonyt férjes nővel?

Fontos, hogy ki kezdeményezi a találkozót ugyanis kezdeményező félnek kell fizetni. De mit fizessen? Nem kell nagy dolgokra gondolni egy üdítőt vagy egy sütit, színház, mozijegyet. Úriember gáláns a hölgyek irányába tehát kellemetlen érzése nem lehet, hogy neki kell a zsebbe nyúlni. Hölgyek - ha úrinőről van szó. - el kell, hogy fogadják, hogy a férfi fizet. Mert tudják jól, hogy az úriember viselkedéséhez ez hozzátartozik. Ugyanúgy hozzátartozik , hogy az úriember felsegíti a nőre a kabátot és ez ellen az úrinő nem tiltakozik. A második randin viszont már az úrinőnek is fizetni kell pl. egy pohár sört ugye a férfinak. De nem akarok az anyagi részénél leragadni.
Hogy viselkedik az úriember az első randin? Nyilván igényes megjelenésre kell törekedni, határozottan kell viselkedni el kell mondani, hogy mit szeretne. Pl. Így. - Évikém van a közelben egy panzió szeretnék veled szeretkezni. -- Ez teljesen nyílt, őszinte megnyilvánulás amit a nők nagyra értékelnek. Ha a kapcsolat alkalmi akkor nyilván nincs közös jövő. Szép volt, jó volt és ennyi. Szeretném kihangsúlyozni mert nagyon fontos, hogy senkit sem bíztatok a házastársi hűtlenségre csak az életből vett példákat írok le. Szerintem mindenki egyetért velem, hogy a házastársi hűtlenség egy létező jelenség így hát foglalkozni kell vele. A felek a randi után visszatérnek a férjükhöz vagy a feleségükhöz. Nagyon fontos a diszkréció. Ne dicsekedjenek el a barátaiknak avval, hogy xy al viszonyuk volt. Nem illik és értelme sincs. Ha hosszabb távon akarják egymás társaságát élvezni akkor közösen kell kitalálni, hogy mikor és hol találkoznak.
Felmerül a kérdés, hogy úriember randizhat e férjes nővel? A válasz igen. Ha a férj favágó vagy bokszoló akkor nyilván vannak a viszonynak veszélyei. Azonban gyakran a megcsalt férj igazából nem is foglalkozik a feleségével tulajdonképpen kimondatlanul nyitott kapcsolatban élnek. Ebben az esetben az úriember mint szerető biztonságban érezheti magát. És milyen jó szeretőnek lenni! A férfinak mindig a szexre éhes nő jut, miközben a férj otthon látja a feleségét idegesen, nem jó kedvűen, gondok, problémák vannak.
Amit borzalmasan utálok. " Nem tudsz bánni a nőkkel " Hogy kell bánni a nőkkel? Ha szimpatikus a nőnek a férfi akkor annyi,.hogy alapszinten normálisan kell viselkedni. Viszont ha nem szimpatikus akkor hiába simogatja a férfi a nőt mint egy kutyát. Semmit sem ér el vele mert a nő megszólal, hogy meddig akarsz még simogatni?
Fontos tudni, hogy amelyik nő az első randin szétrakja a lábait ő valószínűleg már a fél városnak szétrakta és így kell kezelni.

Ki az úriember?

Olyan férfi aki az élet minden területén magas minőséget igényel és ezt meg is engedheti magának, mindenféle szempontból, pl. anyagilag is. Pontokba szedem az úriember jellemzőit. A nőkkel való viszonyra fókuszálok.
1: Úriember tudja, hogy mit akar a hölgytől akivel kapcsolatban van. Szóval pontosan tudja. Nem bizonytalan. És akarja, nem pedig szeretné. Tudja, hogy a siker titka az akarás.
2: Finoman, lágyan bókol a hölgyeknek. Példa: Szép a popsid, ez durva és nyálas. Tökéletes alakod van, a popsid is tökéletes, ez finom.
Finoman, lágyan igen. Durván, nyálasan soha. Tudom, hogy vannak nők akik szeretik a hízelgő férfiakat. Tegyék, ha nekik ez a jó.
Egyébként az úriember mindig egyre inkább finomodik, a tanulmányai okán, tapasztalatai miatt. Fogalmazhatok úgyis, hogy érik. Kezdetben talán durva, de elkezd finomodni, ugyanis rájön, hogy az érett nők ezt igénylik.
3: Beszélgetés. Engedi a hölgyeket beszélni, helyessel, bólogat. A hölgyek érezhetik úgy, hogy saját magukkal beszélnek mert a férfi igazat ad nekik, és szinte ugyanazt mondja mint a hölgyek. A nők gondolják, hogy ezzel a férfival veszekedni nem lehet, hiszen mindenben igazat ad. A férfi a sajátját csak akkor mondja ha igénylik a nők. Itt is érvényes: Lágyan, finoman. Ha vélemények különböznek ez soha nem okozhat éles helyzetet. Finoman is el lehet mondani, hogy a férfinak van igaza. Ha ezt igénylik a nők. Mert ha nem akkor bólogatni kell. Amit felvázoltam, ez sok témára igaz. Például: Főzés, szellemi dolgok, kicsit ilyen megfoghatatlan dolgok. Főzés mondjuk konkrét. Ilyen megfoghatatlan, filozofikus témákban engedni kell a nőket szabadon beszélni, érezzék, hogy szabadon beszélhetnek, nincs belekötve. Szeretettel át van ölelve amit mondanak
4:.Azonban a saját érdekünkben nem kell mindig bólogatni. Vannak szabályok párkapcsolatokban és ezek az úriembereknek és az úrinőknek egyaránt kedveznek.. Ezeket a szabályokat egy belső igény hozza felszínre. Ilyen dogokra gondolok: Úriember nem hisztiz, nem féltékeny, nem irigy. Vagyis visszafogott, nem ösztönlényként nyilvánul meg.
5: Úriember mindig elegáns.
6: Érdekérvényesítés, hogy bizony dominálni kell az úriembernek a kapcsolatban. Vagyis igazából mindig a férfinak van igaza.
7. Úriembernek vannak jogai a kapcsolatban. Fontos tudni, hogy ezek a jogok az idő múlásával jönnek létre. Pl. 3 év után már nagyon sok joga van egy férfinak. Az úrinő köteles elmondani, hogy kivel volt, mit beszélt? Talán sokan csodálkoznak. De ha a férfi valamilyen okból kíváncsi akkor a hölgynek 1, 2, 3 év után kötelessége válaszolni.
Természetesen mondhatja a nő, hogy nem válaszol. Szabad akarat van! De ha nem válaszol, akkor ez a kapcsolat végét jelenti. A férfinak segít, ha tudja, hogy a testi kapcsolat már ki volt pipálva. Így hát jöhet a következő.


Hogy legyünk úriemberek?


Ismerkedjünk meg két fogalommal igényesség és visszafogottság. Ezen a két fogalmon alapszik az úriemberiség. Igényesnek kellene lenni az élet minden területén, öltözködés, munkahely, tanulmányok, stb. Törekedni kellene minden területen a maximumra. A személyiségünk minden részét fel kell hozni a maximumra, h ne legyenek leszakadó részek.
Visszafogottság pedig minden helyzetben szükséges..Úriember nem üvölthet magából kikelve, nem lehet nagyon féltékeny, mindig középen kell maradni. Sztem evvel amit leírtam az emberek többsége egyet ért.
Lássuk, h az úriember hogyan fejlődik? Max. 25 éves korig tartson a sok szexuális partnerrel történő szex. Ebben az időszakban kulturált módon prostituáltat is fel lehet keresni de nem egyet hanem sokat. Lényeg, h minél több szexpartner legyen. Fontos, h ez az időszak csak 25 éves korig tartson. Utána minőségbeli változásnak kell történni. Vagyis meg kell élni a szerelmet egy valaki oldalán, tehát monogám kapcsolatban. A harmincas évek közepére pedig apa kell, h legyen az úriember. Feleség, gyerekek vagyis család kell, h realizálódjon a 30 as évek közepére


Ki az úrinő?
Aki minden helyzetben ismeri a szabályokat, a kereteket és tisztában van vele, hogy azokat soha nem hághatja át. Elvárja a férfitől, hogy úriember legyen, viszont a férfi úriemberi mivoltával soha nem él vissza. Elvárja, hogy minden helyzetben megkapja a nőknek kijáró tiszteletet.
Soha nem mondhat a férfinak sértő, bántó dolgot, nem rongyolódhat le egy szidalmazó ember szintjére vagyis nem válhat közönségessé. Ha nem tetszik valami a férfi viselkedésében akkor a legnagyobb tisztelettel, kulturált formában kell ezt közölni az adott férfival.
Mondjuk az úrinő eleve megválogatja, hogy milyen férfiakkal érintkezik. Nyilván nem úriemberekkel és érintkezni kell, akár kötelesség miatt, pl. munkahelyen. Ilyenkor távolságtartás mellett a nem úriembernek is jár a tisztelet.
Nem szabad a férfiakat becsapni, játszani sem szabad velük. Nyilván előjáték lehet.
A férfi önbecsülését kikezdeni nem szabad. Nagyon fontos, hogy az úrinő nem köpönyegforgató.
Vannak szavak amiket egy úrinő soha nem használhat férfiakkal szemben . Lekicsinylő, sértő szavakra kell gondolni. Pl, Hülye, idióta, stb.
Úrinő tökéletesen tisztában van a kommunikáció szabályaival. Mindig ad időt a férfinak beszélni, hogy a férfi nyugodtan kifejthesse amit közölni óhajt. Ilyenkor az úrinőnek kötelessége figyelni a férfira.
Hirtelen távozni, hirtelen lelépni egy randiról tilos az úrinőnek. Nyilván ha valami közbejött akkor lehet, de ilyenkor köteles a férfitól bocsánatot kérni.
Úrinő, férfi társaságban - ha egy férfi közel áll hozzá. - akkor csak a hozzá közel álló férfival beszélhet, a többiekkel csak röviden, tömören. Nyilván ha a többi férfi kérdez, válaszol de velük szórakozni, a párja jelenlétében tilos. A párjára sértő, bántó megjegyzést tenni mások előtt, elképesztően ostoba dolog, aki ilyet tesz ő nem úrinő.
Úrinő csak kiforrt, érett személyiség lehet. A szexben lehet szenvedélyes,,vad. Hiszen ez is az érett személyiséghez tartozik, hogy meg akarja élni a szenvedélyt.
Tudja jól, hogy mi kell a férfiaknak és nyújtani is tudja.
Nyilván egy úrinő is reagálhat olykor sután pl. Egy bókra. Nem vagyunk minden helyzetben tökéletesek, de erre kell törekedni.
Lényeg: Minden helyzetben visszafogottan viselkedni.

Hogy legyünk úrinők?


Avval kezdem, h úrinő bárki lehet. Kiemelten fontos az érett személyiség ugyanis ezen alapszik az úrinősség. Megfelelő nevelés és jó iskolák által csiszolódik az úrhölgy. Kicsit részletezem. Magas színvonalú nevelés kell, ebbe a nevelés témába nem mennék bele de nyilván ehhez kellenek jó szülők. Ehhez hozzáadódnak a jó, elit iskolák. Fontos, h az úrhölgynek kell, h legyen diplomája. Legyen egy tudomány amit megismer egy felsőoktatási intézményben. Nyilván ennél magasabbra is lehet jutni akár egy doktori cím megszerzésével.
Úri hölgy folyamatosan képzi magát oda figyel, h a személyisége egyre tökéletesebb legyen.
Csak diplomás, művelt, gazdag férfit választhat magának. Hiszen csak ilyen férfi tud egy luxus életet biztosítani. Ugyanis az úrinő luxusban kell, h éljen. Felső kategóriás autó évente több nyaralás gyönyörű helyeken. Pl. Florida vagy a Brazil tengerpart.
A szenvedélyt is meg kell tudja, h élni vagyis a szexuális kielégülés is hozzátartozik egy harmonikus élethez. Úri hölgy, bugrisokkal lehetőleg ne érintkezzen hiszen nem egy súlycsoport. Csak diplomásokkal.
Megemlítem bár nyilvánvaló, h az igények az élet minden területén nagyon magasak kellenek, h legyenek. Úri hölgynek a legjobb fodrász, kozmetikus, tb jár. Szeretőt tarthat mert ha a férje sokat dolgozik a szenvedélyt akkor is meg kell, h tudja élni. Szerencsés a férfi aki úri hölgy szeretője.
Lényeg, h úrinővel lehet reprezentálni. Megjelenni egy partin ill rendezvényen.
Sok nő fejében megfogalmazódik, hogy úrinő akar lenni. A legfontosabb az érett személyiség. Természetesen senki sem születik érett személyiséggel a környezet nagyban meghatározza, hogy valaki mennyire lesz érett. Iskolák, tanulmányok, tapasztalások által csiszolódik az úrinő. Picit részletezem. Jó iskolákba kell járni ugyanis ezáltal lehet egy biztos alapot kapni amire lehet építkezni. Fontos a jó iskola és a jó nevelők hiszen egy ember felnőtt korában is sokszor visszanyúl az általános iskolás élményeihez abból merítve erőt vagy csupán nosztalgiából felelevenítve a régi élményeket. Mert csak egyszer vagyunk fiatalok és fiatalon minden szép és csodálatos ideális esetben. Manapság ritkán látni úrinőt a gyengébbik nem többsége nem óhajt csiszolódni inkább más motiválja. Legyen sok pénze, gazdag férje aki mellet nyugodtan tud szeretőt tartani.

 

Barátság extrákkal.

 

Manapság de igazából már jó sok éve sok hölgy az interneten keresi a párját, tartós vagy alkalmi kapcsolatra. Ugyanis sok hölgy nem óhajt személyesen ismerkedni mert sokat csalódtak. Inkább az interneten válogatnak a férfiak közül és csak az igazán szimpatikussal találkoznak. A nők elsősorban arra vágynak, hogy a férfi megérintse a lelküket és, hogy érezzék, hogy nők a férfi mellett.
Ha egy nő alkalmi kapcsolatra vágyik vagyis szexpartnert akar akkor gyakran az ország másik feléből keres, választ egy olyan férfit aki teljesen idegen és nagyon messze lakik. Így elkerülhetőek a későbbi konfliktusok. Megjegyzem, hogy a férjes nők nagy százaléka keress szeretőt, vagy szeretőket. Ennek leggyakoribb oka, hogy a férjük érzelmileg, szexuálisan elhanyagolja őket.
A nők úriemberre vágynak olyan férfira aki nagyvonalú, gáláns és szenvedélyes az ágyban. Mivel a nők érzelmi és testi kielégülésre vágynak.
Néhány konkrét dolog. Tulajdonképpen egy esélyt minden nő ad bármelyik férfinak. Ha a férfi szépen és ügyesen udvarol. Nyilván ugyanilyen könnyen el is veszik ez az egy esély ha a nő sutának látja a férfit. Nagyon fontos, hogy hagyni kell a nőt, el kell fogadni a döntését arra kell gondolni, hogy olyanok mint a vonat majd jön másik.
Sokszor mi férfiak úgy gondoljuk, hogy egy szép nőt nem kaphatunk meg. Tévedés ugyanis a legszebb nô is akár már az első randin odaadja magát a férfinak ha épen olyan hangulatban van, egyébként is. Ebből annyi a tanulság, hogy a szép nőket is meg lehet hódítani. Természetesen , hogy kinek mi a szép? Ez teljesen egyéni. A valódi nők nyilván nem úgy néznek ki mint a médiákban megjelenő műanyag nők. Nyilván a valódi jobb. Pici kitérő : Én aki írja ezt a fogalmazást már fogtam a kezemben szilikon cicit és nagyon jó tapintása volt, szépen mutatott. Tehát létezik egészséges középút, a sebészeti ill. egyéb szépészeti beavatkozások és a természetesség között.
Ugye a férfi hódít a nő csábít. Tudni kell udvarolni, tudni kell megérinteni a nők lelkét és akkor sok örömben részesül a férfi. Nagyon fontos a kölcsönösség, a kölcsönös örömszerzés legyen a cél. Mit tegyünk ha nőre vágyunk? Oda kell menni sok nőhöz akiről tudjuk, hogy szingli és őszintén, udvariasan közölni kell, hogy szexpartnert keresünk és a telefonszámunkat is adjuk oda. A hölgyek rögtön nem fognak reagálni de pár nap vagy pár hét és biztos, hogy egyik, másik nő telefonálni fog, hogy randizni akar. Ha fiatal a hölgy akkor a férfi készüljön rá, hogy bírja a tempót az idősebb hölgyek inkább a lassabb szeretkezéseket részesítik előnybe ahol is az érintés dominál. Nyilván ez így általánosítás kivételek lehetnek de én így tapasztaltam.
Akinek van autója ő bátran invitálja a hölgyeket a kocsi hátsó ülésére ingyenes és praktikus megoldás. Ha nincs autó akkor a panzió szoba is szóba kerülhet nyilván a férfi fedezi a szoba árát.
Ha egy férfinak több szeretője van akkor ügyeljen arra, hogy a nők ne tudjanak egymásról. Kivéve ha pl. hármasban szeretkeznek.
Hangulat fokozó lehet egy kellemes zene, jó illatú gyertya vagy mértékkel alkohol. A nők imádják a romantikát egy andalgás a Duna parton vagy beülni egy cukrászdába mindig nyerő ötlet. A férfi viselkedjen határozottan, férfiasan! Ugyanis ez a legfontosabb a határozott, férfias fellépés, megjelenés. A külső annyiban számít, hogy igényes legyen a férfi. A nők szeretik ha irányítják őket, szeretik ha a férfiak karjaiba tudnak omlani és akkor élvezik.
A férfi szeresse saját magát! Sugározza ki, hogy szereti saját magát, boldog, vidám. Búval baszott ember senkinek sem kell. Arra kell törekedni, hogy érett, kiforrt személyiségek legyünk. Sok munka mire valaki kész férfi lesz, jó iskolák, jó nevelés és egy erős belső igény kell hozzá.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!