Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Leszbikus nők helyzete Magyarországon.
Jogi szabályozáshoz nem szólok hozzá mert nem ismerem. Részemről üdvözlöm ha a nők házasodhatnak egymással. Polgári és egyházi esküvőre is gondolok. Szerintem a közeli jövőben erre lesz lehetőség nyilván ez csupán jóslás a részemről. Magyarországon a társadalom teljes mértékben nem elfogadó a leszbikus nőket illetően. Azonban a jövő ebben a kérdésben is hozhat változást. Ha sétálok egy nagy város sétáló utcáján akkor sosem látok nőket akik egymás kezét fogva felvállalják a kapcsolatukat. Direkt nem szerelmet írtam hiszen egy szexuális vonzódás nem feltétlenül igényli, hogy szerelem is legyen. Egy kézen fogva történő sétának sok oka lehet.
Sétálni a lemenő nap fényében mikor a sugarak sejtelmesen tükröződnek vissza a Duna vízéről és egy sétahajó kürtje szól a szürkületben. Az utcalámpák már égnek tökéletes időpont egy romantikus légyotthoz. A forró ajkak összeérnek és egy magasabb dimenzióba jut a két ember szelleme egy időn, téren kívüli világba ahol édes a forró csók íze és elfelejtődik minden probléma. Meg kell becsülni ezeket a pillanatokat mert olyanok mint a színházi előadások egyszeri és megismételhetetlen. Az első csók mindenképpen a többi már rutinból is megy. Jól esik leülni egy padra és nézni a Dunát nézni ahogy folyik a víz. Majd felállni és elindulni a panzió szobába, hogy a testi vonzódás realizálódjon megvalósuljon ábrándból valósággá váljon. Majd a reggeli nap sugarai ébresszék a két nőt akik megélték a vágyaikat. Ez nagyon fontos, hogy megéljük a szenvedélyt.
A szépség gyakran egy szenvedélyes pillanatban születik meg. Pl. Egy festő képe. Mikor a festő a saját szenvedélyébe mártja az ecsetét és a kezét egy földöntúli varázslat vezeti. Nem szabad gátat szabni a művészeteknek. A leszbikus nők is művészek egy csodálatos és intim alkotást hoznak létre az ágyban és élvezik. Ez intim, diszkrét dolog csak két emberre tartozik. Miért lenne jó akadályt gördíteni két nő testi, lelki kiteljesedése elé avval a jogi eszközzel, h nem házasodhatnak? A buja, olthatatlan vágyak. A gyönyör megtestesülése tud szülni egy új reneszánsz kort amikor is a szépség dominál.
A két nő nézi a Duna lágyan fodrozódó vízét, érzik a lágy szellőt és egymás ujjaira húzzák a hitvesi gyűrűt majd csókkal pecsételik meg a kapcsolatukat. A tanú a Duna volt. A vén folyó ami sok mindent látott már.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!