Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Felnőtté válni.
Tamás sétált az iskolába, ma nem lesz matek jutott eszébe, és ez olyan jó. Az első óra történelem, a fiú az iskola padban ülve azon gondolkodott, hogy milyen lassan telik el a negyvenöt perc. Hallgatta , ahogy a tanárnő a parasztfelkelésről mesél, végre kicsengettek tehát ki lehetett menni az iskola udvarra. Tamás bújócskát játszott egy csajjal. A csaj elbújt és a fiú megtalálta. Tamás érezte, hogy a csaj szeretne valamit, de nem tudta, hogy mit? Szünet után tesi óra következett, háromszor kellet körbe futni a focipálya körül. A fiú kellemesen érezte magát, cseppet sem fáradt el a futástól, úgy szaladt mint a nyúl egyszerűen nem tudott elfáradni.
Délután feltűnt a miniszoknyás napközis tanárnő. A fiú szeretett volna a nő lábaival közelebbi ismeretséget kötni.
Hazafelé menet látott egy lányt aki egy busz után futott, majd megállt és zokogva sírt. Tamás nem habozott rögtön a busz után futott, a főúton haladt a jármű olyan 90 km/ órával a fiú mégis utolérte. Kinyílt a busz ajtaja és a sofőr csodálkozó arckifejezéssel kérdezte - Hát te , hogy tudsz ilyen gyorsan futni?
Tamás felébredt, kellemes álom volt a szép lábú tanárnő, és a buszt lekéső csajnak is biztos, hogy tetszett a produkció vagyis a busz után futás. De sajnos mindez csak álom. Otthon sokat tanult a parasztfelkelésről, próbált jó jegyeket szerezni, fontosnak érezte, hogy tanuljon. És öt év múlva rájött, hogy a tudás ő saját maga és hogy nem álom volt hanem a valóságot látta.
Szerda volt a napközis tanárnő újra miniszoknyában . A fiú nem habozott. - Tetszenek a lábai - mondta. A fiatal nő mosolygott és válaszolt. - Köszönöm.
Teltek, múltak az évek, iskola, vakáció, nyár, tél, sok érdekes dolog. Tamás 23 éves lett. És már rég saját magát tanulta nem pedig a parasztfelkelést, gyorsan tud futni, erre már rájött. Vajon más képességeim is vannak? - kérdezte saját magától és kilépett a női intim ruházat szaküzletből ahol új harisnyát vásárolt a a szerelmének a csajnak aki annó lekéste a buszt.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!