Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Lmbtq mesekönyv. Avagy hol vannak a kisebbségek a mesékben?
Megnyilvánulok egy közéleti témában elvi síkon. Elvi mert személyesen engem nem érint nem az életem része. A közéletben jellemzően a politikai ill irodalmi szinteken jelenik meg, h onnan átszivárogjon a minden napjaink részévé váljon. Magyarán a csapból is ez a téma folyik. Miről van szó? Lmbtq mesekönny jelent meg Magyarországon. Lmbtq egy mozaik szó, leszbikus, melegek , transzszexuálisokat takar. Ugye ők a heteroszexuálisokhoz képest nagyon erősen kisebbségben vannak. Próbálnak közösséget alkotni és az őket érintő témákban elérni a számukra kedvező változást.
Amiről szó van ez az lmbtq mesekönyv egy antológia olyan 17 mesét tartalmaz az egyikben Hófehérke szerelmes lesz a boszorkányba aki nyilván szintén nő. Ill nem változtatás is bemutatásra kerül,egyebek. A hazai legnagyobb könyv forgalmazók vidáman forgalmazzák a könyveket és nem félnek vagy inkább nem tartják reálisnak, h sok olvasót fognak veszíteni, ugye ők az olvasókból élnek. De mindegyik annyit tudunk, h a híres , nagy könyv forgalmazók a mese könyv mellé álltak.
Dúró Dóra nevű politikus asszony nyilvánosan ledarált egy példányt a fentebb említett könyvből , nyilván a politikai szimpatizánsai elélveztek mikor látták a darálást a nagy többség pedig rohant a boltba megvenni a könyvet. Dóra akciója így hát balul sült el. ( Dóra szemszögéből nézve) Ennek meg vannak a pszichológiai oka,,h miért ítéli el sok ember a könyv darálást ? Halvány fogalmam sincs de annyit tudok, h a negatív reklám is reklám. Működött is a dolog mert a negatív reklám nagyon növelte a vásárlói kedvet sokan rohantak a boltba a mesekönyvért.
A Fideszre csak egy félmondatot pazarlok. Ők nyilván szavazatszerzésre használják fel az lmbtq mesekönny körül kialakuló vitát. Szakemberek vitatkoznak a könyv hatásairól nyilván a gyermekek fejlődése szempontjából, Eddig ez rendben is ha ha szakemberek vitatkoznak ez tök jó, de ne legyen kétségünk sajnos sok manipulátor is megjelenik ők beszélnek összevissza. Nyilván egy szülő elmondhatja a véleményét nem kell ahhoz pszichológusi diploma , h valaki elmondja , h mit gondol a témáról. Nem akarok politikai színezetet adni az írásomnak de látni kell, h a hatalmon lévő kormányzati politikai erőt is érdekli a téma és szerintem őket a szavazatszerzés motiválja, Bárcsak ne lenne igazam!
Rátérek a lényegre ahogy én látom.
Én nem tartozom kisebbséghez Magyar nemzetiségű vagyok. Nem vagyok zsidó vagy cigány. Heteroszexuális vagyok. Számomra nagyon fontos a kisebbségek védelme. A kurva életbe! Miért legyen Hófehérke mindig csini fehér bőrű nő? Miért ne lehetne cigány vagy zsidó , leszbikus, transznemű? Miért kell a kisebbségeket kizárni a mesékből? Egy cigánylány biztos, h örül annak ha Hófehérke is cigány.
A lényeg: A többségi társadalom fogadja el a kisebbségeket. Ahogy látjuk Magyarországon a szexuális kisebbségekhez tartozó témákra ráizgult a politika. Most aktuálisan egy lmbtq mesekönyv a téma és ne legyen kétségünk a választások előtt ez csak fokozódni fog. Ki kell mondani, h jelenleg Magyarországon a szexuális kisebbségekhez tartozó emberek üldözve vannak és ehhez asszisztál a kormányzó hatalmi erő. De visszatérek arra amit közölni akarok, persze, h fura, h a mesékben a nők és a férfiak egymást szeretik és nőből férfiak lesznek vagy fordítva de akinek nem tetszik ne olvassa. Meg kell, h jelenjenek a kisebbségek is a mesékben!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!