Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Balatoni romantika.
Augusztus 20 volt, verőfény, szikrázó napsütés a Balatonkenesei Vak Bottyán strandon. Egy magas, szőke rövid hajú férfi már a harmadik korsó sörét itta az egyik büfénél.
- Kérek még egyet. - mondta a büfés csajnak, és mosolygott.
A fekete vállig érő hajú csaj vissza mosolygott . Ismerte jól a férfit, tudta, hogy 7 korsó sörig meg sem áll. A férfi a csaj melleit nézte a nő rövid ujjú trikóban volt és nem viselt melltartót.
- Köszönöm. - mondta a férfi mikor látta maga előtt a korsó sört.
- Szívesen - válaszolt a cica. és egy másik vendéghez fordult.
- Mit parancsol? - kérdezte.
A szőke rövid hajú férfi leült az egyik asztalhoz és jó ízűen itta a sörét. A nap szikrázóan ragyogott egy felhő sem volt az égen. Egy nőre gondolt, aki az ő napozó ágya mellet foglalt helyet, már tavaly is látta. de múlt évben férfival volt. Tavaly is monokiniben napozott és idén is. A férfi tudta jól, hogy ma este megfogja a nő cicijét mivel a csaj egyedül volt. Ilyen lehetőséget nem szabad elmulasztani. Vissza vitte az üres korsó sört a pulthoz. A pultos cica cigizett egy félre eső helyen, látta, hogy a férfi vissza rakja a korsót, biccentett a fejével és mosolygott, megállapította, hogy a férfinak nagy szőrös sörhasa van. Nem csodálkozott ezen már tavaly is feltűnt neki a sörhas. A pultos csaj kicsit elmerengve nézte a férfi szőrös testét, Majd zavartan a cigi hamuját a hamutartóba verte. A férfi fel állt az asztaltól intett a büfés cicánakés vissza sétált a napozó ágyához. A monokiniben napozó hölgy mintha közelebb jött volna hozzá. A férfi oda lépett a nőhöz. Bele néztek egymás szemébe, a csajnak körte formájú cicije volt, a bimbók ágaskodtak az ég felé. A férfi a ciciken felejtette a tekintetét.
- El takarod a napot. - mondta a nő és nagyot nevetett,
A férfi vissza nevetett. A csajnak hosszú, formás combjai voltak, rövid szőke haja. 40 év körüli lehet a csaj, gondolta a férfi. Majd megszólította a nőt.
- Egyedül napozok, gondoltam ide jövök hozzád, látom, hogy te is egyedöl napozol.
- Jól tetted . - válaszolta a cica.
- Tamás a nevem.
- Andrea.- mutatkozott be a nő és nyújtotta a kezét a férfi felé. A kezük egymáshoz ért. A férfi érezte, hogy merevedése kezdődik. A csaj egy pillanatra a férfi szőrös nagy sörhasára nézet majd elkapta a tekintetét.
- Ide hozom a napozó ágyam, egymás mellet fekszük és tudunk csevegni. - így a férfi.
A nő bólintott a fejével és mosolygott.
- Így már jobb. - mondta Tamás . Egymás mellet feküdtek két napozó ágyon a strandon, akik elsétáltak mellettük úgy gondolták, hogy ők egy pár.
- Egyedül napozik egy bombázó nő?- kérdezte Tamás és nevetett.
- A férjem Németországban hagytam. - válaszolt a cica és ő is elnevette magát.
- Andrea, estére van már programod?
- Szólíts kérlek Andinak és nincs programom estére.
- Ha gondolod séta hajózhatnánk. - mondta a férfi és arra gondolt, hogy a csaj melleit fogja a hajón.
- Ez nagyszerű ötlet. - válaszolt Andrea
- Régóta élsz Németországban?
- 7 éve
- Mit dolgozol ha nem titok?
- Egy Bordély házban dolgozok. Tudod gyűjtöm a pénz, kell a pénz, és hát a szexet is változatosan szeretem.
- Mire kell a pénz?
- Talán majd egyszer elárulom. - válaszolt a csaj és bele nézett a férfi szemeibe. Tamás a gyönyörű kék szemekben szomorúságot látott.
- Kívánom, hogy valósuljanak meg az álmaid. - mondta Tamás.
- köszönöm. - válaszolt a cica.
- A pasid nem féltékeny?
- Csak vicceltem te ! Nem kurva vagyok. - mondta a csaj.
Tamás nevetett és arra gondolt, hogy jó, hogy nem mondta el, hogy kurvákhoz jár, néha.
- A párom torony daru kezelő Norvégiában, két hétig van távol két hétig otthon. Szerintem csal engem, de nem érdekel. - mondta Adrea..
- Kívánom, hogy valósuljanak meg az álmaid. - mondta Tamás.
- Kösz.- válaszolt a csaj. Majd hozzá tette. - Megszomjaztam.
- Akkor irány a büfé- mondta Tamás.
A csaj nem vett fel bikini felsőt, a körte formájú cicik mozogtak ahogy sétált. Tamás érezte, hogy egyre erősebb a merevedése.
- Mit kérsz? -kérdezte Tamás.
- Valami koktélt. - válaszolt a cica.
- Egy finom koktélt kérek és a korsó söröm. - mondta féfi.
A büfés csaj nézte a monikinis nőt. és sóhajtott, a papír cetlit amin a telefonszáma volt eldobta , a korsó sör mellé akarta tenni.
- Bloody Mary koktél jó lesz?- kérdezte a büfés csaj.
- Véres Mária? Jöhet. - válaszolt Andrea és nagyott nevetett.
Leültek az egyik asztalhoz.
- Szép nagy pocakod van.- mondta a csaj.
- Köszi
- Szeretem a pocakos férfiakat.- tette hozzá a csaj és nagyott kacsintott.
- Szép körteformájúak a melleid. - mondta Tamás.
- Tudom. - válaszolt a csaj és nagyott nevetett.
Tamás örült, hogy a büfé asztal eltakarja a fürdő nadrágját. Kemény merevedésem van. - gondolta és érezte, hogy ágaskodik a szerszáma. A nő mellé ült. A csajnak feltűnt a dudrodó nadrág és a szőrös sörhas sem kerülte el a figyelmét. Inetett a büfés csajnak - Még egy koktélt.
- Még egy sört is. - szólalt meg Tamás.
A férfi átkarolta a nőt. a testük egymáshoz ért.
Andrea érezte a férfi sörös leheletét. Leplezetlen kíváncsiságal a szőrös, nagy sörhasat nézte. A tekintette lejebb vándorolt. Tamás a körte formájú ciciket nézte. A büfés csaj aki 32 éves volt, tudta jól, hogy dugni fog a csaj és a pocakos férfi. kedvetlenül tette le az italokat és kényszerítette magát, hogy ne nézen rá a férfi napbarnított testére. Nem vették észre, hogy megérkeztek az italok. az ajkaik össze értek és szenvedélyesen csókolták egymást.
- Még egy sört. mondta Tamás.
- Még egy koktélt- mondta Andrea
Délutánból este lett. Sörök és koktélok jöttek az asztalra. A férfi a hetetik korsó sörét itta, a nő a nyolcadik koktélt. Csókolták egymást, a férfi bevette a nő mellbimbóját a szájába és gyengéden szívni. - kezdte.
- Én nyertem. - mondta Andrea én 8 koktélt ittam, te csak 7 sört. Letette az üres poharat az asztalra. Andrea fel állt.
- Napozni akarok. - mondta és lefeküdt a büfé asztal mellé.
Tamás nézte a részeg szőke rövid hajú nőt.
- Szeretek hármasban szeretkezni. - mondta Andrea és szétt rakta a lábait
- Még egy csajt szerzünk neked. - tette hozzá. Majd hirtelen fel állt és visszaült az asztalhoz.
A büfés csaj végzett a zárásal, becsukta a büfé ajtaját, a kollégái a lángos és palacsinta sütő csajok búcsún intettek. - Majd holnap jövünk. - mondták és elsétáltak.
Szilvi a büfés csaj nézte a két részeg embert az asztal melelt ülni. Megálapította, hogy Tamás még részegesn is vonzó. Szexuálisan izgató , a macsó férfi archetípusának az energiáit árassza. Szilvi a büfés csaj érezte, hogy nem tud ellen állni ennek az energiának. Egy nő sem tudna ennek ellen állni.- gondolta és nagyott sóhajtott.
- Szép napot Tündérem. - mondta Tamás a büfés csajnak.
A büfés oda sétált hozzájuk, fülledt meleg volt. A strand bezárt. De jó páran napoztak még, fürüdtek, Tamás továbbra is a padon ült. Andrea a fejét a férfi ágyékára hajtotta. A büfés csaj látta, hogy mozog a csaj feJe.
- jó szórakozást, ezen a szép nyári estén. - mondta a büfés csaj.
- Tamás a nevem , kérlek ülj ide kicsit. - mondta a férfi.
- Szilvi. - így a büfés csaj. Majd hozzá tette. Igazán nem akarom megzavarni a barátnőd a szopásban.
Andrea feje továbbra is mozgott.
- Hamarosan indul a sét hajó. gyere velünk. - mondta Tamás
Andrea érzékien szívta a férfit az asztal alatt és mohó kéjvágyat érzett. Halotta a párbeszédet és remélte, hogy a büfés csaj is csatlakozik hozzájuk. Hármasban nagyon jó szeretkezni. - gondolta Andrea és továbbra is szívta a férfit.
Szilvi érezte a valódi macsó férfi archetípusos energiáját. Lehunyta a szemeit. Tulajdonképpen tetszik neki Tamás, már tavaly is randizott volna vele, de tavaly a férfi a sok korsó sörök irányában mutatott érdeklődést. És vágyom egy erős férfi kéz ölelésére. - vallotta be saját magának.
A sétahajón Andrea és Szilvi felváltva szívták a férfit. Tamás nézte a magyar tengert és élvezte a hölgyek nyelvcsapásait. A lenyugvó napnak a fénye megcsillant a nagy szőrös sörhasán.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!