Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Abortusz.
- Hölgyem, kérem üljön le.
- Köszönöm. Doktor úr a szeretőmmel nem védekeztünk és terhes lettem. Gyorsan szeretném megoldani a problémát kérem az abortusz elvégzését. Nyár van és a legnagyobb hőségben a vidéki nyaraló házunknál kabátba felöltözve vágtam a fát de sajnos nem hozta el a kívánt eredményt. Nem vetéltem el. Kérem a gyors megoldást.
- Hölgyem! Ön okos asszony az iskolái révén is mert több diplomája van.
- És még miért vagyok okos? - kérdezte a szőke rövid hajú nő és kényszeredetten keresztbe rakta a lábait a miniszoknyája nem sokat takart a formás combokból.
- Tudom, hogy nagyon sok évig foglalkozott személyiség fejlesztésel eljutott oda, hogy a problémákat gyorsan meg kell oldani.
- Pontosan. Mikor csinálja meg?
- Kérem várjon. Beszélgetni szeretnék magával.
- Miről?
- A magzat aki a hasában van ugyanolyan ember mint mi vagyunk és ön engem kért meg az imént arra, hogy öljem meg a magzatát. Nem akarok gyilkos lenni.
- Rendben van. Akkor keresek másik orvost.
- Tudom, hogy sikerrel jár és talál olyan orvost aki elvégzi, ismerem önt tudom, hogy a férjének sok pénze van és nem sajnálja öntől. Pénzzel pedig sok mindent el lehet intézni.
- Adok egy millió forintot kp ban ha még ma megcsinálja.
- Viccel?
- Igen. Leszek a kurvád.
- Érdekesek a poénok.
A szőke rövid hajú nő ült a kényelmetlen székbe és nézte a vele szemben ülő orvost. A negyvenes évei elején járt a férfi picit karikások voltak a szemei, barna rövid haj, megnyerő tekintett. A nő látta,,hogy az orvos belenyúl az asztalfiókba és elővesz valamit.
- Minden bizonnyal valamilyen szerződést bár jobb lenne ha nem maradna írásos nyoma a dolognak. Úgy tűnik, hogy hatott az egy millió forint , de le is szopom elvégre megígértem, hogy a kurvája leszek.
A nő csodálkozó arccal nézett a férfi lassan, komótosan egy pisztolyt vett elő a fiókból és a nő fejére irányította.
A hölgy a nyári hőség ellenére fázott, mintha a nyitott ablakon keresztül jeges fuvallat áradt volna be az orvosi szobába.
- Mit akar azzal a fegyverrel?
- Ne kérdez tőlem mocsok!
- Uram! Azonnal tegye le a fegyvert!
Az orvos nem válaszolt továbbra is a nő fejére irányította a pisztolyt. A nőnek feltűnt, hogy abszolút nem remeg a férfi keze. Tehát nyugodt , na és sportlövő tudja róla mindenki a városban.
A nő lenézett a lábai elé és vértócsát látott elgondolkodott, hogy a félelemtől vetélt el vagy már lelőtték ?
Az utóbbit valószínűsítette és látott egy fura figurát.
- Szia okos hölgy! Én egy démon vagyok a pokolba kerültél.
- Mi lesz velem? - kérdezte a nő és látta az orvost pisztollyal a kezében majd a vért ahogy folyik a padlón. Újra és újra látta.
- Így mennek ezek a dolgok csak akkor lehet kiszállni a mókuskerékből ha máshogy döntünk. - mondta a démon és tudta jól, hogy a szerencsétlen nő nem érti amit mondd.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!