Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Béla és Lucky luke.
Sütött a nap enyhén felhős volt az ég és fújt a szél. Melani a kanca a farkával elzavart pár szemtelen legyet majd a etetőhöz lépett és evett zabot. A lovardában sok ló volt. Néhány állatot kibéreltek , hogy meztelen nők lovagoljanak rajtuk közben a fotósok sok képet csináltak róluk. A lovardában dolgozó férfiak örültek a nem mindennapi látványnak. Este lett a nők már rég elmentek, Béla oda lépett Melanihoz és megsimogatta majd adott neki egy kockacukrot. A férfi egész este a lovardában lesz ugyanis ő az éjjeli őr. A tulaj megengedte neki, hogy felüljön néha Melanira. Béla örült a lehetőségnek mert unalmas az éjszaka, lassan telik az idő. Ráadásul semmi sem kell csinálni aludni pedig nem ildomos mert ha ritkán is de azért néha a tulaj ellenőrzi a férfi munkáját éjszaka. A tulaj egy negyvenes dekoratív nő, 14 évet lehúzott a pornóiparban mint színésznő majd nőkkel bokszolt szexis ruhákban a férfiak legnagyobb örömére. Örökölt egy kastélyt Skóciában , gyorsan eladta és a befolyt pénz egy részéből vett egy lovardát. Egyébként a pornótól teljesen nem szakadt el, néha a lovarda a felnőtt filmek forgatási helyszíne.
Béla ült Melani hátán és nézte az égen a csillagokat. A férfi úgy nézet ki mint aki vár valamit. Akkor történt. Melani megszólalt.
- Szia Béla,,tudok beszélni ahogy Lucky Luke lova is tud.
- Örülök neki. - válaszolt a férfi és továbbra is a csillagokat nézte.
- Miért nézed a csillagokat?
- Honnan tudod, hogy a csillagokat nézem?
- Látom de érzem is, hogy elmerengsz.
- 360 fokban tudsz látni?
- Igen, de legyen ez az én titkom.
- Furcsa, hogy beszélsz.
- Értem.
- Gondolom olvasni nem szoktál.
- De szoktam. Van pár könyvem a sarokban a széna alatt.
- Szép a szőröd.
- Köszi!
- Az emberekről mi a véleményed?
- Hülyék.
- Ezután nem fogok unatkozni éjjel veled cseverészek és akkor lefoglalom magam.
- Értem. Ahogy érzed.
Így történt, hogy Bélának az éjjeli őrnek lett egy beszélő lova csak úgy mint Lucky Luke - nak.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!