Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A kocsma kultúra jelentősége az irodalomban.
Ady Endre, József Attila és még nyilván hosszasan lehetne sorolni országában ép lelkületű ember nem szavaz arra, hogy feladva a nemzeti indentitásunk mindenki angolul beszéljen egy Európai egyesült államok nevezetű politikai képződményben. Szeretjük a nem globalizált Európát a karakteres nemzetek sokszínűségét. Író embernek kiemelten fontos kell, hogy legyen a magyar kultúra, ápolása, védése megőrzése itt a Kárpát medencében országhatárokon innen és túl a politikától függetlenül! Az író aki hozzányúl a magyar történelemhez a tényekkel foglalkozzon és ne a politikával.
Várhatóan 20 éven belül az emberiség interplanetáris faj lesz. Mivel a Mars bolygón is telepednek és élni fognak emberek. A Marson milyen társadalmi rendbe szerveződnek az emberek ezt ma még nem tudjuk. Viszont vélhetően a Marson való letelepedés a nem túl távoli jövőben megfog történni. De ezek csak körülmények amik ugyan befolyásolják az embert de ott mélyen belül még a Marson is lehetünk magyarok.
Sok honfitársunk Londonban rosszabb esetben az USA ban él, dolgozik. A befogadó országnak ez jó hiszen beáramlik az adófizető munkaerő viszont a kivándorló országnak már kevésbé jó. A magyar közmondás gyönyörűen összefoglalja a jelenséget.
"Mindig az erősebb kutya baszik".
Most lépjünk egy nagyot. A Buddhizmus önmagunk megismerésére buzdít , vagyis nézzük meg saját magunk egy meditáció, egy lelki kirándulás alkalmával. Ne a média vezényszavainak fogadjunk szót hanem önmagunk helyezzük előtérbe. A média nyilván tök hasznos mikor hitelesen tájékoztat. Szomorú jelenség mikor valakinek halvány fogalma sincs a szomszédban lakó életéről de itt Magyarországon rögtön tudja , hogy Brazíliában egy tojásból kikelt egy kiskacsa és nagyon aranyos.
A magyar kocsma kultúrát emelném ki ott az emberek még tudnak egymásról. Egy jó fröccs vagy sör mellet el lehet mondani és meg lehet hallgatni a másik életét. A 18 éves fiatalokat biztatom, hogy kezdjenek el kocsmába járni, ismerkedjenek meg evvel a társadalom számára nagyon hasznos kulturális értékel.
A magyar amatőr író egy helyi kocsmában legyen rendszeres látogató és akkor a műveiben is hitelesebben tudja ábrázolni a mai magyar valóságot.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!